Rolig dag

 

 

 

Ah, kan ikke huske sist dag jeg ikke har gjort så lite som idag. Ingen prøver å øve til, ingen foredrag å forbrede seg til, og ingen innleveringer å skrive på. Eneste jeg har gjort er å slappe av, og vært på spinning. Akkurat nå sitter jeg barnevakt på broren min, og har planer om å legge meg så tidlig som mulig i dag. 

Hva har du gjort i dag?

 

Mandag

 

Hei hei! Der var jeg hjemme fra skolen. Har egentlig ikke så sinnsykt mye mot mandager, som de fleste andre har. Og at vi slutter halv to gjør det bare enda bedre. Planene for dagen er å øve litt på en prøve jeg har på onsdag, praksis med LIV (lederkurs), etterfulgt av litt trening for knærne mine. 

Hva skal du i dag?

Koselig kveld

 

Skjorte fra Fransa. Elsker den.

 

 

 

Heisann. Nå sitter jeg klistra forann skjermen sammen med mamma og pappa og ser Farmen, haha. For ikke lenge siden gikk bestejentene, etter en koselig kveld med mye snakking og latter. Er supertrøtt nå, så om ikke alt for lenge blir det senga for meg. Klar for en ny uke på skolen, etter å ha hvert syk alt for lenge for min del. Vi blogges!

 

SundayBilder fra i går

 

Hei og hallo! Dagen i dag har gått til full avslapping med beste Maria, mens vi så NM-finalen mellom Vard () - Vålerenga. Det ble dessverre tap, men hallo, norges andre beste lag i fotball. Det står det stor respekt av.  Planene for resten av dagen er å shine litt opp på rommet, før bestejentene kommer senere i kveld. Blir superkoselig! Skal prøve å få tatt noen bilder. 

Hva skal du/har du gjort i dag?

Herlig kveld

 Hei! I kveld har jeg hatt besøk av fire superbra jenter. Kvelden har gått i taco -og snopespising, mye latter og snakking, og sist men ikke minst .... JAKTA PÅ EN EDDERKOPP. Fy faen. Edderkopper er det verste som finnes, virkelig. Klarte til slutt å mose den med en slippers, før jeg kasta den ut av vinduet. Tror den er sånn passe dø nå. Ble ikke tatt noen bilder med speilrefleksen, men har ettpar fra photobooth og iphonen, så det får holde, hehe...

 

 

 

VIKTIG (alle sammenXD)!!! Besøk fineste Therse sin blogg her. Verdens søteste jente med verdens råeste stil.

 

Hva har du gjort i kveld?

 

 

Good morning

God morgen søtinger. Ah, føles helt herlig å vokne opp til rydda, vaska og nyopppussa rom. ENDELIG er jeg ferdig med rommet. Men over til noe helt annet: Jeg finner ikke ledningen til kameraet, så jeg får ikke overført bildene jeg nettopp har tatt... Har litt knapp tid til å lete alt for mye nå, for jeg skal nemlig på jobb. Er ferdig 4, og senere i kveld får jeg besøk av 4 stk herlige jenter. Blir koselig! 

Hva skal du i dag?

 

Inspirasjon
Hvor henter du din ispirasjon fra?

Fall

Strikk Gina Bukse Zizzi Hatt Bikbok Sko Din Sko

Haha, dør av den røde leppestiften på tenne på det midterste bildet... Herregud.

Min favorittårstid er soleklart høsten. Elsker de store strikkejakker/genserne, de deilige fargene, støvlettene og hælene, luene, parkasene og de store halsene som kommer med. Og for ikke å snakke om de herlige fargene på bladene som blåser ned fra trærne, og den herlige, kalde luften. Ah.

Hva liker du med høsten?

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)info

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

Oktober 2012design

Hanne