Bryllupsbursdag

 

Hei og hallo! Ble ingen blogging i går, pga jeg var uten mac.. Hadde det uansett sinnsykt travelt, med jobb hele dagen og sellskap på kvelden.

 

Som sagt var jeg i et litt annen sellskap et normalt. Tonje hadde stelt i stand til bryllupsbursdag, hvor alle fikk utdelt hver sin rolle i forkant. Det ble vielse, bryllupskake, taler, mye latter, dans og morro, og sinnsykt mange bra kostymer, personligheter og roller. Dødskult at alle turte å dra rollen sin helt ut, både på personlighet og kostyme, det var sinnsykt morsomt. Personlig fikk jeg rollen som var faren til brudgommen (Ema), som var homofil. Her har dere noen bilder fra kvelden:

 

 

 

 

 

 

 

Hva gjorde du i går?

Christine

 

Dagens

 

 

Dongriskjorte fra Bikbok, singlett fra Zizzi og lue fra h&m. 

Hva syns du?

TGIF

 

 

Standar fredagsoverskrift.. MEN DET ER FREDAG FOLKENS. Helg. Festligheter. Gøy. Venner. Fri. Ah, herlige ord. Kom akkurat hjem fra skole og kiropraktor, og om ikke lenge igjen kjører jeg bort til beste Ema. Skal få knipset noen antrekksbilder som sagt, så det blir hvertfall ett innlegg(om ikke to) senere i dag. Nyt helgen folkens! Det skal hvert fall jeg.

 

Christine

Snart helg

 

Hei og hallo. De siste dagene og ukene har vært skremmende travle med mye jobbing, og sinnsykt mye skolearbeid. I dag har vi hatt aksjonsdag/IS-dag på skolen, så jeg ar vært hjemme fra skolen. Har hatt så sinnsykt søndagsfølese i dag, så derfor passer det perfekt at det er helg i morgen. Planen er sellskap og sleepover med tre herlige jenter. Sellskapet har en aldri så liten vri, kommer til å bli så morsomt! Forteller mer om det senere.

 

I morgen tenkte jeg å legge ut antrekksbilder, så stay tuned. Nå ble det mye babling om alt og ingenting fra min side, men i morgen blir bloggingen bedre. Nå er jeg nødt til å komme meg til sengs, vi blogges i morgen!

 

 

Christineinfo

Her kan du skrive litt om deg selv og hva du blogger om. Min offisielle blogg kan du finne Her.

arkiv

November 2012 Oktober 2012design

Hanne